Valóban csak a környezetünknek teszünk jót azzal, ha vendéglátóhelyünkön fenntartható, újrahasznosított anyagból készült szalvétát adunk az ételek és italok mellé? Tagadhatatlan tény, hogy a környezetvédelem már nem megkerülhető téma Magyarországon sem. Vendéglátósként is egyre több lehetőséggel találjuk magunkat szembe: többször használható fém vagy lebomló szívószálak, műanyagmentes elviteles csomagolás, újrahasznostott papír poharak, eco szalvéták. Sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon megéri-e ilyen eszközöket beszerezni és milyen előnyünk származik ebből étterem tulajdonosként?
Blog
Az asztalkultúra fogalma az étkezés során használt eszközök összességét foglalja magába. Legtöbben ilyenkor csak az alapkellékekre gondolnak, mint a tányérok, evőeszközök, poharak, de ide tartozik még a felszolgáláshoz használt tálca, az asztalterítő, a szalvéta, a díszítés, a só-bors szóró és még sorolhatnánk. A vendéglátóegységek egy része tudatos döntések sorozatával alakítja ki az asztalkultúráját, de Magyarországon még mindig nem kap elég nagy hangsúlyt ez a téma.
Az Étteremszalvéta webáruházat a piaci igények megváltozása és a legújabb terítési trendek hívták életre. Ezen a platformon keresztül kifejezetten vendéglátóegységeknek kínálunk hosszútávú partneri viszonyt, a HORECA szektor igényeihez igazított, átlátható termékpalettával.